Фарба для проектора чи екран – що обрати?


Ви вирішили додати поверхню під проектор до вашого приміщення, але не знаєте, що обрати: традиційний екран чи можливо фарбу Smart Projector Paint яка перетворить вашу стіну на поверхню для проектування?

Давайте порівняємо ці два продукти за розміром, встановленням, зовнішнім виглядом та вартістю.


Розмір

Екран для проектора: Найбільший на даний момент екран проектора має 525 см у висоту і 700 см у ширину.

Smart Projector Paint: Фарба може покрити стіну будь-якого розміру. Це означає, що варіанти для вашої проекційної поверхні необмежені.


Встановлення

Екран для проектора: Для встановлення екрану часто потрібно найняти професіонала, оскільки процес монтажу включає кілька кроків і може бути складним і трудомістким для людей, які ніколи цього не пробували.

Smart Projector Paint: Цю фарбу може нанести будь-хто. Все, що вам потрібно зробити, це нанести два шари фарби на ґрунтовану поверхню, а потім дочекатися її висихання. Це не тільки простіше рішення, але і є більш економічним.

Зовнішній вигляд

Екран для проектора: Екрани можуть бути об’ємними та непривабливими і зазвичай оточені важкими рамками та металевими кріпленнями. Хоча доступні кілька висувних екранів, вони, як правило, дорого встановлюються і зазвичай передбачають свердління у вашій стелі.

Smart Projector Paint: Фарба дозволяє перетворити будь-яку гладку поверхню, що малюється, на екран високої продуктивності проектора. Він не передбачає ніякого буріння і не відрізняється, коли не використовується, тому що він виглядає як звичайна біла настінна фарба, тобто не зашкодить естетиці приміщення.

Ціна

Екран для проектора: Візьмемо до прикладу поверхню в 6 м2. Якісний екран для такої поверхні обійдеться від 2000-3000 грн.

Smart Projector Paint: Фарба для поверхні в 6 м2 вийде до 2000 грн.

Варто також зазначити, що якщо раптом пошкодиться екран для проектора, то його практично неможливо відремонтувати. А при пошкодженні стіни, фарбу буде легше і швидше підмалювати чи перемалювати.