Самоклеючі плівки – одне з останніх доповнень до асортименту продуктів Smarter Surfaces. Ці маркерні плівки перетворюють будь-який предмет меблів у функціональні поверхні. Нанесіть плівку на ваші двері, письмові столи, шафки і перетворіть їх на маркерні поверхні.

Ми порівняли три наші плівки нижче, щоб ви змогли вибрати правильний продукт для потреб вашого офісу.


Маркерна плівка біла Smart Office Film: Dry Erase White

Маркерна плівка біла  Smart Office Film: Dry Erase White надає класичний вигляд і функціонал маркерної дошки за найкоротший час, який лише можливий.

Всі наші самоклеючі маркерні плівки можна наносити за лічені хвилини і вони готові до використання відразу після нанесення.

Чому б не перетворити свої двері на місця для записів? Ви можете написати план на тиждень, місяць, квартал, де його може бачити весь офіс. Або ви можете оновити свої старі крейдяні чи маркерні дошки, нанісши на них нашу плівку.

Оберіть маркерну плівку  Smart Office Film: Dry Erase White  в класичному білому кольору для меблевих поверхонь, щоб надати їм маркерної функції.


Маркерна плівка прозора Smart Office Film: Clear Erase Clear

За допомогою маркерної плівки прозорої Smart Office Film: Dry Erase Clear ви можете додати вашим меблям маркерної функції, зберігаючи при цьому початковий вигляд ваших поверхонь.

За допомогою цієї прозорої плівки ви можете зберегти оригінальний колір та дизайн декору офісу, одночасно додаючи функціональності вашим поверхням.

Чому б не перетворити ваші столи на площі для записів? Ви навіть можете перетворити перегородки або вікна в місця для малюнків і записів і справді максимально використовувати кожен сантиметр свого офісу.

Оберіть маркерну плівку Smart Office Film: Dry Erase Clear, яка легко вписується у будь-яке середовище і не змінює кольору ваших поверхонь.


Плівка 2в1: маркерна і під проектор Smart Office Film: Projector and Dry Erase

Навіщо обирати один функціонал, коли можна зразу два? За допомогою плівки 2 в 1 Smart Office Film: Projector і Dry Erase ви можете перетворити перегородки, панелі та будь-яку гладку поверхню на місце, по якому можна проектувати зображення і писати маркерами.

Вам потрібно провести зустріч, але кімната для засідань заброньована? Нема проблем. Якщо у вас є маркерна і під проектор поверхня, то весь ваш офіс може бути вашим залом для нарад.

За допомогою функції поверхні під проектор ви можете насолоджуватися високоякісними зображеннями на ваших меблях і стіні, уникаючи зайвих проблем з налаштуванням екранів для проектора або обмеженням робити презентації лише в певних кімнатах.

Забудьте про занотовування на невеликих маркерних дошках або блокнотах під час зустрічей. Перейдіть на наступний рівень мозкового штурму, записуючи всі свої ідеї та дії на обрану вами поверхню.

Після того, як ваша зустріч завершена, не потрібно буде виписувати протоколи. Просто сфотографуйте свою поверхню і надішліть всім своїм колегам.

За допомогою плівки 2в1 ви можете проектувати зображення та писати на одній поверхні для повністю інтерактивних та продуктивних зустрічей.

Потрібно створити нові дизайни веб-сайтів чи макет соціальних мереж? Тоді чому б не спроектувати веб-сайт або сторінку соціальних медіа на стіну чи панель і не записати будь-які зміни, які ви хотіли б внести безпосередньо на проектоване зображення? Таким чином ви зможете побачити всі ваші зміни в режимі реального часу та мати орієнтовне бачення для майбутньої роботи.

Оберіть Smart Office Film: Projector та Dry Erase для високоякісного проектування зображення та маркерної поверхні в одному застосуванні.