Перетворити ваше робоче місце в зону підвищеної продуктивності і творчості простіше, ніж ви думаєте, з нашими інноваційними маркерними фарбами і шпалерами.


Нижче ми навели кілька основних порад і прийомів щодо оптимізації вашої поверхні для записів.



Організація


Додавання маркерної поверхні до вашого офісу означає менше безладу і хаосу, тому що це дозволяє оптимізувати робочий простір.


Немає необхідності в пачках паперів і діаграм всюди, замість цього просто напишіть свої ідеї та плани прямо на стіні, а потім зітріть їх.


Поверхня, на якій можна писати, також буде мотивувати вас і ваших колег вставати і працювати на стіні протягом дня, оскільки сидіння за столом протягом декількох годин поспіль може знизити рівень вашої енергії. Дайте кожному члену команди маркер, щоб вони могли додати свій вклад на стіну, це змусить усіх вивільняти свої творчі думки!


Налаштуйте свою поверхню


Наявність цілої стіни, на якій можна писати, може бути непосильним завданням, коли це необхідно для різних цілей. Якщо вам потрібно розділити на частини вашу стіну, ми рекомендуємо використовувати маркери для білої дошки, щоб чітко сегментувати різні області вашої поверхні.


Поділ поверхні на секції для певних аспектів, таких як мозковий штурм, дуже корисно. Це може спонукати колег зосередитися на своїх думках. Також непогано мати частину дошки, щоб записувати будь-які випадкові ідеї протягом дня.


Використовуйте перманентний маркер або кольорову липку стрічку, щоб розділити ці області. Наш спрей для видалення перманентних маркерів видалить обидва цих продукти при необхідності.


Делегуйте


Важливо рівномірно розподіляти робоче навантаження між вашою командою, щоб ніхто не перевантажувався і не вигоряв.


На початку кожного тижня записуйте завдання і терміни на маркерній стіні на наступний тиждень. Це дозволяє чітко і ефективно делегувати обов'язки вашій команді. Використовуйте маркери різного кольору для позначення команд і оновлень.



Пишіть великими літерами

Ви звикнете писати на аркуші паперу перед собою, але пам'ятайте, що тепер у вас є ціла стіна! Переконайтеся, що ваш текст зрозумілий і розбірливий для ваших колег.


Не бійтеся писати великими літерами і підкреслюйте ключові слова, щоб зробити думки більш розбірливими та зрозумілими. Ви також можете написати більш важливі моменти різними кольорами, щоб вони більше виділялися.


Додайте кольору у свій робочий простір


Додавання нашої маркерної поверхні у ваш офіс дає вам чисте полотно для роботи. 


Використовуйте маркери різного кольору, щоб запланувати різні категорії завдань або зустрічей на своїй поверхні. Це не тільки зробить ваш план більш естетичним, а й більш організованим і більш легким для читання з першого погляду.


Малюйте


Незважаючи на поширену думку, що малювання - поганий відволікаючий маневр, дослідження показали, що це дійсно може бути корисно. Це дослідження показало, що ті, хто малює, краще запам'ятовують інформацію, ніж ті, хто не малює.


Нанесення нашої прозорої маркерної плівки на столи в офісі дозволяє співробітникам вільно малювати протягом дня.


Сфотографуйте свої ідеї


Під час зустрічей не кожен може мати ідеї або ділитися своїми думками, тому маркерна стіна буде вам корисна, так як кожен може записувати ідеї протягом всієї зустрічі або дня.


Щоб забезпечити поширення будь-яких ідей, сфотографуйте стіну в кінці дня або в ключові моменти зустрічей і мозкових штурмів. Завантажте ці фотографії на загальний диск, щоб всі в офісі могли подивитися і повернутися до них при необхідності.


Доглядайте за поверхнею


Вкрай важливо, щоб ви доглядали за маркерними стінами і використовували правильні продукти, щоб підтримувати ваші поверхні в ідеальному стані.


Використання високоякісних маркерів збереже вигляд вашої поверхні якнайдовше.

Регулярне чищення поверхні усуне ймовірність появи появи бруду на поверхні. Для видалення стійких плям і стійких чорнил використовуйте наш спрей для видалення стійких перманентних маркерів. Однак ми не рекомендуємо цей продукт для щоденного чищення, замість цього використовуйте спрей для чищення білої дошки для щоденного догляду.


В якості альтернативи ви можете приготувати власний очищающий спрей з оцтом. Змішайте в рівних частинах воду і оцет, щоб приготувати домашній розчин для чищення дошки.


У вас є питання по нашій продукції? Просто напишіть нам за адресою info@smartspace.in.ua або зателефонуйте нам і поговоріть з одним з наших експертів, який буде радий дати вам рекомендації.