В час кризи більшість компаній думає про те, щоб елементарно вижити. І лише деякі розуміють, що саме період повної невизначеності – це шанс для серйозних стратегічних планувань і брейнстормів.
Пошук нових проривних рішень не можливий без правильного середовища, яке б залучало і надихало усю команду об’єднуватися разом. І таким середовищем можуть стати ваші стіни. Стіни, на яких ви генеруватимете ваші ідеї і і рішення. Стіни,по яким ви маркерами записуватимете ваші стратегії розвитку. Стіни, де ви прикріплятимете документи на магніти і аналізуватимете ситуацію на ринку. Стіни, які допоможуть вам і вашій компанії бути готовими до нових викликів, які чекають на нас після карантину.

То як саме використовувати стіни для брейнстормів?

Мозковий штурм з командою є одним із найбільш практичних застосувань маркерно-магнітних стін. Той спосіб, в який ваша команда ділиться ідеями може дуже вплинути на результати проекту. Для місця генерування ідей ідеально підходить щось велике, що легко переглядається усіма членами команди і щось універсальне, наприклад, стіна.

Наш мозок, переповнений ідеями і думками, просто потребує велику стіну і пару маркерів, щоб дозволити собі вивільнити весь свій потік ідей і зобразити це візуально. Почуття необмеженості, яке дає маркерна стіна, може стимулювати так звану «праву півкулю мозку» у вас і вашої команди, що призведе до потенційно революційних ідей, які зараз так необхідні всім компаніям.

З нашого досвіду, кожен, хто використовує велику поверхню для записів, справді проводить мозкові штурми краще. Багато клієнтів продукції Smarter Surfaces є неодноразовими покупцями, оскільки вони щоразу роблять стіни, по яким можна писати, коли переїжджають або розширюють робочі місця чи приміщення для навчання. Якщо ви користуєтеся великим місцем для брейнстормінгу, таким, як функціональні стіни, ви вже не повернетеся до старих і традиційних способів роботи.

Забудьте про дошки та фліпчарти. Навіщо обмежувати своє мислення на невеликих робочих зонах. Ми завжди за те, що мислити масштабно. А щоб мислити масштабно, вам потрібно велике місце для ідей.

Бажаєте додати своєму приміщенню стіни для брейнстормів? Ось тут можна ознайомитися з усією продукцією для функціональних стін.