В австралійській школі, що базується в штаті Квінсленд, було застосовано Smart Wall Paint, щоб допомогти вчителям та студентам в їх власному розвитку викладання та навчання. Столи та лавки перетворилися на місця для записів та малюнків.

“Я чув про Smart Wall Paint з Twitter, а також від друга, який використовував її в іншій школі”, – пояснює Стюарт Тейлор, помічник директора та директор з досліджень у Ріверсайді.

«Один з наших класів середньої школи був трансформований в інтерактивний простір за допомогою маркерної фарби Smart Wall Paint. Ми пофарбували ряд письмових столів та лавок, і вони використовуються для записів маркерами дітьми віком 11-13 років.»

Школа придбала Smart Wall Paint на початку 2014 року з планом пофарбувати також і наступні стіни. Плани майбутніх шкіл по використанню Smart Smart Paint включають реалізацію «фантастичного простору для співпраці». Даний простір також буде моделювати процес, який студенти повинні використовувати у роботі з завданнями та на екзаменаційному навчанні.

«Я б точно рекомендував фарбу Smart Wall іншим. Це піднімає уроки на новий рівень і допомагає із залученням студентів, співпрацею, мисленням на вищому рівні та креативному дизайну ».


Що думають студенти Ріверсайду:

«Мені вони подобаються (столи, пофарбовані фарбою Smart Wall Paint), тому що ми можемо писати на них – вони цікаві та прості у використанні. Я в основному використовую їх для математики ».

«Мені дуже подобається столи з маркерним покриттям, тому що вони допомагають з математикою, класно записувати різні ідей та багатьох інших речей. Вони справді дуже допомагають в математиці, оскільки ми можемо виписати свої суми і легко розібратися в них.
Мені подобається також те, що ми можемо написати приклади, це спрощує нам процес навчання, і ми можемо зробити те саме, якщо хтось інший потребуває допомоги. Записувати ідеї дуже просто – напрклад, у п’ятницю на занятті, коли ми говоримо про газети. Це справді допомагає ».

«Мені подобаються столи, тому що вони хороші для обміну ідеями і ці ідеї легко витерти, а не використовувати папір наново. Натомість ми можемо використовувати стіл як аркуш паперу, і це чудовий інструмент для занять у класі ».

«Вони (столи, пофарбовані Smart Wall) дуже зручні, тому що ми можемо штурмувати безліч дивовижних ідей та ділитися ними. Коли нам потрібно вирішити проблему з математики, ми можемо розробити багато способів ».

«Мені подобається стіл з маркерним покриттям. Це мені дуже допомагає з написанням орфографії. Я знаю, що нам дуже пощастило, що ми їх отримали.».

“Я люблю використовувати маркерні столи, тому що ми можемо використовувати їх знову і знову, писати, стирати, і знову писати, і вони справді хороші для вирішення проблем. Я б хотів і вдома мати такий власний маркерний стіл. Це було б так корисно ».

“Я вважаю, що ці маркерні столи круті, оскільки вони корисні в навчанні і просто найкращі”.