Бажаєте оновити вашу робочу область, не замінюючи жодного предмета офісних меблів? Тоді додайте їм маркерної функції.

Зробіть офісні меблі придатними для записів, і у вас буде необмежений простір для роботи. Існує навіть ряд різних способів їх використання. Нижче ми навели кілька з них.

Як можна використовувати офісні меблі для записів?

Створіть письмові столи, по яким можна писати маркерами, та запишіть свій список справ безпосередньо на столі. Забудьте про папір, запишіть свої замітки прямо на столі. Ви зменшите безлад, заощадите папір і зможете просто витерти їх, як тільки закінчите з ними.

Перетворіть шафки на місця для записів, і кожен співробітник зможе записати своє ім’я прямо на поверхні. Або якщо ви використовуєте шафи для зберігання, чітко позначте, що знаходиться всередині них, написавши це на передній частині, щоб кожен міг легко знаходити те, що шукає.

Двері, по яким можна писати, можна використовувати, як місця для позначень години для нарад, або ж на них можна писати тему зустрічей, чи ім’я тих, хто всередині, або ж просто розмальовувати їх веселими малюнками.

Маркерна фарба Smart Whiteboard Paint для меблів

За допомогою всього лише одного шару маркерної фарби Smart Whiteboard Paint в білому або прозорому кольорі ви можете додати функціональних можливостей вашим меблям. Ця фарба майже не має відчутного запаху і є повністю безпечною. Її можна наносити навіть тоді, коли члени вашої команди працюють в офісі.

Завдяки маркерній фарбі Smart Whiteboard Paint в прозорому кольорі ви можете створити не лише поверхню для записів, але й також зберегти оригінальний колір і вигляд поверхні.

Зверніть увагу, що фарбуючи маркерною фарбою білого кольору, перед нанесенням фарби потрібно використовувати праймер на водній основі. Також потрібно зачекати 7 днів, перш ніж використовувати поверхню, щоб забезпечити час для її затвердіння.

Маркерна плівка Smart Self Adhesive Whiteboard Film для меблів

Якщо ви шукаєте альтернативу фарбі, тоді пропонуємо вам розглянути маркерну плівку для меблів Smart Self Adhesive Whiteboard Film.

Ці самоклеючі плівки, доступні в білому та прозорому кольорі. Вони дозволяють вам легко оновити свій офіс і за кілька хвилин створити поверхні для написання маркерами. Вони надзвичайно прості у застосуванні та можуть бути використані миттєво.

Як і маркерна фарба в прозорому кольорі, плівка у прозорому варіанті зберігає оригінальний вигляд ваших меблів, додаючи при цьому функціонал маркерної поверхні.

Залишилися запитання? Напишіть нам тут і ми проконсультуємо вас по всім деталям.