Меню
Your Cart

Політика конфіденційності

Угода про конфіденційність

Ця Угода визначає порядок отримання, зберігання, обробки, використання і розкриття персональних та інших даних, які надаються та розміщуються Користувачем при використанні сайту smartspace.in.ua.

Якщо ви не згодні з умовами цієї Угоди, ви можете не користуватися цим сайтом.

  1. Збір персональних даних та іншої інформації.

1.1 Інформація, яку ви надаєте на сайті smartspace.in.ua, охороняється Законом України «Про захист персональних даних».

1.2 Користуючись нашим сайтом, ви даєте згоду на збір, використання і передачу персональних даних відповідно до положень і умовами, викладеними в цій Угоді.

1.3 Сайт smartspace.in.ua не призначений для дітей молодше 18 років. Ми не збираємо інформацію у відвідувачів, які входять в цю вікову групу.

1.4 На сайті використана технологія «cookie». Вони забезпечують додаткову функціональність сайту і допомагають нам проаналізувати використання сайту.

  1. Передача персональних даних.

2.1 Персональні дані, розміщені на сайті smartspace.in.ua, не надаються третім особам, за винятком таких випадків.

2.1.1 Після отримання згоди Клієнта, кому належить ця інформація.

2.1.2 На обґрунтований запит державних органів, які мають право отримувати такі дані.

2.1.3 Для захисту та охорони прав і власності сайту smartspace.in.ua.

2.1.4 Для забезпечення власної безпеки користувачів сайту.

  1. Використання даних.

3.1 Ми можемо використовувати отриману інформацію з такою метою.

3.1.1 Для моніторингу трафіку, з якого ви отримуєте доступ до сайту.

3.1.2 Для впізнання повторних відвідувачів (для аналітичної / статистичної мети).

3.1.3 Для анонімного відстеження взаємодії з інтернет-рекламою.

3.1.4 Для настройки або персоналізації вашої роботи.

3.1.5 Для транзакційної мети, такої, як робота з кредитними картами.

Згода на обробку персональних даних

Цим документом я висловлюю свою згоду на обробку персональних даних, вказаних мною під час реєстрації, а також тими, що вказані в “Особистому кабінеті”.

Обробка персональних даних може здійснюватися на паперовому і/або електронному носіях з можливим використанням змішаної обробки: автоматизованої і неавтоматизованої.

Я погоджуюсь з тим, що SmartSpace може передавати мої персональні дані третім особам, якщо таке передання необхідне для виконання своїх обов'язків переді мною, як покупцем товарів і/або послуг, а також при обробці персональних даних.

Я підтверджую свою згоду з усім вказаним вище, а також зобов'язуюсь дотримуватись правил Угоди користувача.

SmartSpace залишає за собою право змінювати правила Політики конфіденційності і Угоди користувача на свій розсуд.